Νέο στο κατάστημα

Ο οδηγός αυτός είναι πολύ δημοφιλής στην εφηβική ηλικία.
Shop Now

Τελευταία νέα

    Δεν υπάρχουν αναρτήσεις δεν βρέθηκε.

Πληκτρολογήστε αυτό που αναζητάτε:

Δημιουργήστε το δικό σας προσαρμοσμένο αναδυόμενο παράθυρο!

Ο ιστότοπός μας παραμένει αμετάβλητος, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
[Επαφή-μορφή-7 404 "Not Found"]
Καλωσορίσατε στην Mail Boxes Etc. Greece

Συσκευασία & Αποστολή

Εθνική και Παγκόσμια ναυτιλία

Mail Boxes κ.λπ. διαχειρίζεται τις αποστολές σας σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, είτε πρέπει να στείλετε ένα ενιαίο πακέτο σποραδικά, εάν οι αποστολές σας είναι συνεχείς και δομημένες. Ανάλογα με τις ανάγκες του χρόνου και του επιπέδου εξυπηρέτησης, επιλέγεται το καλύτερο express courier που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Τα Γραμματοκιβώτια κ.λπ. μπορούν να διαχειριστούν τις αποστολές σας σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντας έγγραφα, φακέλους, πακέτα μέχρι παλέτες και πέρα ​​από τα πάντα, τα χειρίζονται από την αρχή μέχρι την παράδοση, ακόμη και οποιαδήποτε τελωνειακή διαδικασία.

Εισαγωγές

Η MBE Import είναι η υπηρεσία που σας επιτρέπει να λαμβάνετε έγγραφα και δέματα από οπουδήποτε στον κόσμο.

Επαγγελματική συσκευασία

Το εξειδικευμένο προσωπικό στα Κέντρα MBE έθεσε την εμπειρία και την τεχνογνωσία σας στην υπηρεσία σας για να σας προσφέρει ένα επαγγελματική υπηρεσία συσκευασίας που δύσκολα βρίσκετε αλλού.

Ισοθερμικές αποστολές

Η διατήρηση της "ψυχρής αλυσίδας" είναι ένα από τα βασικά σημεία για τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων, όπως τα κατεψυγμένα ή φρέσκα τρόφιμα, τα φαρμακευτικά προϊόντα, τα λουλούδια κλπ. Οι άνθρωποι στα Κέντρα MBE θα μπορούν να προτείνουν τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας σύμφωνα με του τύπου και της ποιότητας του προϊόντος, της θερμοκρασίας μεταφοράς, της μέσης εξωτερικής θερμοκρασίας και της διάρκειας της μεταφοράς.

MBE SafeValue

MBE SafeValue είναι μια λύση για όλα τη συσκευασία, τη ναυτιλία και την κάλυψη έναντι ζημιών και ζημιών κατά τη μεταφορά.

Παλέτες αποστολής

Αν έχετε την ανάγκη να μεταφέρετε παλέτες εμπορευμάτων, στην Ιταλία ή στο εξωτερικό, το Mail Boxes Etc. σας παρέχει την υπηρεσία αποστολής παλετών. Η διαχείριση των παλετών πραγματοποιείται από εξειδικευμένες ομάδες διαχείρισης χώρων, φόρτωσης και φόρτωσης των αποθηκών.

Αποστολές οίνου

Αν πρέπει να στείλετε το κρασί, είτε είστε ιδιωτικός είτε εταιρικός, εάν είναι μπουκάλι ή πολύ περισσότερο, το MBE έχει τη σωστή λύση για εσάς.

Γραφιστική & Εκτύπωση

Υπαίθρια διαφήμιση

Αυτό που λειτουργεί σε κανονικές συνθήκες μπορεί να μην είναι για πιο δύσκολες καταστάσεις. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις επικοινωνίες εκτύπωσης ανεξάρτητα από το πού πρέπει να τις δούμε.

Ψηφιακή και offset εκτύπωση

Η ψηφιακή εκτύπωση συνδυάζει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, λογικούς όγκους και προσιτό κόστος. Η εκτύπωση όφσετ είναι ιδανική για μεγαλύτερες εκτυπώσεις, υψηλότερους όγκους και ακριβέστερες απαιτήσεις ποιότητας.

Ειδική εκτύπωση υποστήριξης

Οι ειδικοί της εκτύπωσης στην τάξη MBE γνωρίζουν τα αμέτρητα υλικά, τα τελειώματα, τα σχήματα και τα μεγέθη.

Εμπορικές δίκες

Ειδικοί χώροι απαιτούν ειδικά προϊόντα. Θέλετε να είστε ορατοί και αποτελεσματικοί στην επικοινωνία σας ή απλά κάποιος από όλους τους άλλους;

Εκτύπωση φωτογραφιών

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις ψηφιακές σας εικόνες σε πολλές διαφορετικές υποστηρίξεις. Φωτογραφίες, φωτογραφικά βιβλία, Photo-ημερολόγια και Photo-Gadgets: διορθώστε τις αναμνήσεις σας ή δώστε ένα δώρο σε κάποιον.

Γραφικό σχέδιο

Το "Δίκτυο γραφικών και εκτύπωσης" της MBE απλοποιεί την πρόσβαση σε έναν απεριόριστο κόσμο επαγγελματικού, δημιουργικού και αποτελεσματικού γραφικού σχεδιασμού και προϊόντων εκτύπωσης. Κάθε εταιρεία που αξίζει το όνομά της πρέπει να έχει μια επαγγελματική και ελκυστική εικόνα. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις των νεοσύστατων επιχειρήσεων όπως αυτές των καθιερωμένων εταιρειών.

Εκτύπωση Μάρκετινγκ & Επικοινωνία

Το μέγεθος δεν μετράει. Είτε είστε ένα άτομο είτε μια μεγάλη επιχείρηση, μπορούμε να χειριστούμε όλους τους τύπους και τις ποσότητες των απαιτήσεων εκτύπωσης για επικοινωνία.

Ταχυδρομικές Υπηρεσίες και Ταχυδρομικές Θυρίδες

MBE Διεύθυνση - Ταχυδρομική κατοικία

Η προσωπική σας διεύθυνση σε ένα Κέντρο MBE για την παραλαβή δεμάτων, επιστολών, μηνυμάτων, επιχειρηματικών εγγράφων κ.λπ.

Συστημένη επιστολή

Στα Κέντρα MBE, εκτός από την κανονική συστημένη επιστολή, μπορείτε να στείλετε την αλληλογραφία σας με τις ακόλουθες εξειδικευμένες υπηρεσίες της Nexive:

  • Φόρμουλα Certa ©
  • Συνιστώμενη κλασική
  • Συνιστώμενη Classic A / R

Άμεση αλληλογραφία

Στα Γραφεία Αλληλογραφίας κλπ. Διατίθεται η υπηρεσία επαγγελματικού Direct Mailing. Το MBE σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα από πιο παραδοσιακή αλληλογραφία με φυλλάδια και έθιμο φάκελο, με την πιο οικονομική και απλή με αλληλογραφία ταχυδρομική κάρτα.

Κρατήστε για παραλαβή

Μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευασία ή τα έγγραφά σας από το κατάστημά μας σε ώρες προσαρμοσμένες στο ωράριό σας και σε ώρες λειτουργίας.

MBE Προϊόντα και Υπηρεσίες

Υλικά συσκευασίας

Αν προτιμάτε να το κάνετε μόνοι σας, μπορείτε να αγοράσετε τη σωστή συσκευασία για κάθε αντικείμενο: στα κουτιά Mail Boxes κλπ. Μπορείτε να βρείτε όλα τα υλικά για την επαγγελματική συσκευασία για να προστατεύσετε και να διατηρήσετε τις πολύτιμες, εύθραυστες και ακριβές σας μεταφορές και αποθήκες.

MBE Web Service - Δημιουργία ιστοσελίδας

Η υπηρεσία Web MBE είναι η επαγγελματική υπηρεσία δημιουργίας ιστότοπου για την επιχείρησή σας που σας επιτρέπει να έχετε online προβολή με κόστος προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Δοχεία και τόνερ εκτυπωτή

MBE εκτύπωσης είναι η νέα σειρά κασέτες και τόνερ των γραμματοκιβωτίων κλπ. Που σας επιτρέπει να εξοικονομήστε χρήματα με σεβασμό στο περιβάλλον. Τα προϊόντα εκτύπωσης MBE είναι συμβατά και ανακαινισμένα με υψηλής ποιότητας και σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα της εκτύπωσης: μέσω αυστηρά κριτήρια που εξασφαλίζουν την αντοχή, την απόδοση και την ποιότητα του χρώματος.

Προμήθειες γραφείου

Τα κέντρα αλληλογραφίας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων γραφείου με υψηλή ποιότητα και προσιτή τιμή: χαρτί σε διάφορα χρώματα και βάρη, φάκελοι διαφόρων τύπων και μεγεθών, δακτυλίους, φακέλους, τακάκια, Post-it®, στυλό, μολύβια, κόλλα, συρραπτικά, ψαλίδια κ.λπ.

Δέσιμο και πλαστικοποίηση

Οι πλαστικοποιητές μας θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε σημαντικά έγγραφα από την υγρασία και τη γενική φθορά. Οι μηχανές πλαστικοποίησης είναι εύχρηστες και τα ελασματοποιημένα φύλλα είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη για να ταιριάζουν στις κάρτες ταυτότητας, τις φωτογραφίες ή ό, τι θέλετε να πλαστικοποιήσετε.

Εικονικό γραφείο

Εάν μόλις ξεκινήσατε ή η επιχείρησή σας βασίζεται στο σπίτι σας, έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο ή ίσως είστε πάντα στο δρόμο, μια λύση εικονικού γραφείου θα μπορούσε να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, καθώς και να κάνει τη σωστή εντύπωση στην οι πελάτες.

Μεταφορά χρημάτων

Η υπηρεσία Western Union - Money Transfer σας επιτρέπει να λαμβάνετε ή να στέλνετε μετρητά σε όλο τον κόσμο, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Χάρη σε ένα δίκτυο περισσότερων από 400,000 τοποθεσιών σε περισσότερες από τις χώρες του 200, μπορείτε να στείλετε τα χρήματά σας στον προορισμό σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Κάνοντας την επιχείρηση ευκολότερη σε όλο τον κόσμο

Ανακαλύψτε τη Mail Boxes Etc.

Η Mail Boxes Etc. (MBE) διευκολύνει τις δραστηριότητες των επιχειρηματιών, των ανθρώπων και των επιχειρήσεων παγκοσμίως μέσω του δικτύου διανομής μας με εύκολη πρόσβαση και προσαρμοσμένων υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχονται με ένα διακεκριμένο και μοναδικό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.

Μέσω ενός διεθνούς δικτύου επιχειρηματιών, η MBE δραστηριοποιείται στον κλάδο των Επιχειρηματικών Υπηρεσιών που εξυπηρετεί κυρίως μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που αποσκοπούν στην αύξηση της αποδοτικότητας των κυριότερων επιχειρησιακών λειτουργιών των εταιρειών μέσω της εξωτερικής ανάθεσης των διαδικασιών υποστήριξής τους.

Διαβαστε περισσοτερα

Λύσεις για τη μετατροπή μιας ιδέας σε αποτελεσματική επικοινωνία

"

Το εύρος των προϊόντων, υπηρεσιών, δεξιοτήτων και πόρων της MBE βοηθά τις μικρού μεγέθους επιχειρήσεις να επικοινωνούν σε μεγάλες αγορές παγκοσμίως.

"

Εργαζόμαστε για εσάς

Οι πελάτες μας συνδέουν τη ζωή και τις επιχειρήσεις τους με την MBE. Οι ειδικοί της ΜΒΕ συνδέουν την επιτυχία της επιχείρησής μας με τους πελάτες μας.
Το κάνουμε πραγματικότητα.

Είμαστε κοντά σας

Απλά καλέστε ή ελάτε στα καταστήματα μας για να μιλήσετε σε πραγματικούς ανθρώπους για τον καλύτερο τρόπο επίτευξης των στόχων μάρκετινγκ. Εάν δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε, θα επισκεφθούμε εμείς την επιχείρησή σας!

Είμαστε σαν εσένα

Οι πελάτες μας βασίζονται σε σύνθετες, ταχέως μεταβαλλόμενες τεχνολογίες και βιομηχανίες με γνώμονα την εμπορία, αλλά οι άνθρωποι παραμένουν στο επίκεντρο κάθε επικοινωνίας.

Αγγλικάελληνικά